Bij reparaties kan na diagnose een prijsopgave worden gedaan van de te verwachten reparatie prijs, indien de reparatie prijs meer dan € 100,00 bedraagt.

Tot € 100,00 wordt er gewoon gerepareerd tenzij anders is afgesproken. Wordt er om wat voor reden dan ook niet gerepareerd dan zijn er onderzoekkosten verschuldigd € 25,00. Deze dienen bij de intake te worden betaald.

Bij installatie werkzaamheden is het zelfde uurtarief van toepassing. Er kan een te verwachten uren schatting worden afgegeven. Op basis van nacalculatie wordt de rekening opgemaakt. Bij het overschrijden van de uren schatting zal er eerst overleg plaatsvinden.

Diensten van providers het afleveren en installeren van diensten is maatwerk. Een richtprijs van éenmalige en maand of jaarbedragen staan, op de site van de betreffende providers. Bij het voor de eerst keer afsluiten van een dienst is dat 1 jaar en daarna opzegbaar per maand.

Aanmelden of aanvragen

 

Bedrijven en particulieren. Op de factuur is het BTW nummer vermeld met de BTW percentages en zijn de exclusief bedragen te zien. De prijzen op de website vermeld zijn inclusief de op het moment geldende BTW.