Eenvoudige iPad voor iedereen

Bij Westerhof IT maiPad-simpel-02-300x300ken
wij het mogelijk voor iedereen om een iPad te bedienen. Speciaal voor mensen met minder ervaring in het gebruik van computers, zoals senioren. De iPad wordt zodanig opgezet dat alle benodigde functies eenvoudig te vinden zijn en alle overbodige zaken u niet in de weg zitten tijdens het gebruik.

Welke diensten leveren wij?

z-internet

Zakelijk / particulier internet met een snelheid van 50 – 100 -1000 mbps up en download.

VoIPz-telefoon telefonie biedt alle mogelijkheden van een zakelijke telefooncentrale, maar geheel online, als dienst zonder investering of onderhoud.

z-serverruimte

Fileserver online het veilig delen van bestanden en de back-up daarvan is in elke onderneming belangrijk. Wij bieden een fileserver waarop uw bedrijf ongelimiteerd bestanden kan plaatsen.

z-filter

Backup en beveiliging online maakt u zich zorgen over de veiligheid van foto’s, administratie, scripties of documenten? Dat is niet meer nodig, want Online Back-up Lite maakt automatisch reservekopieën van deze belangrijke bestanden.

z-virtueel_datacenter

Werkplek online is een basis cloudpakket. Het is een standaard werkomgeving, voorzien van alle Microsoft Office 365 programma’s als Outlook, Word, Excel en PowerPoint. Bij werkplek online hoort een mailbox van 25GB.

z-wifi

Camera online, kunt u live videobeelden bekijken van uw bedrijf, wordt al het gemaakte (hoge kwaliteit) beeldmateriaal veilig opgeslagen in de cloud, kunt u op afstand de camera besturen  via internet iphone of android toestel en koppelingen leggen met de meldkamer voor een snelle response indien nodig.

Net als bij de APK van uw auto, controleert een Keurmeester aan de hand van een aantal punten de beveiliging van uw ICT-apparatuur Hierbij beperkt hij zich niet tot alleen uw computer, maar ook uw router, internetverbinding, smartphone en/of tablet kunnen worden gecontroleerd….

Zakelijk glasvezel met een SLA van 7/24 mogelijk. Standaard 5/16
Persoonsalarmering met bestaande systemen zonder ombouw van apparatuur.

Wij leveren de zakelijke diensten aan particulier omdat wij van mening zijn dat de servicegraad 24/7 moet zijn omdat deze diensten permanent geleverd moeten worden met minimale onderbrekingen. Natuurlijk zit er aan deze kwaliteit een kosten plaatje.